Βασικό

ΒΑΣΙΚΟ

Από 500€ τώρα μόνο 249€

 

Σε ποιόν ταιριάζει: Θέλετε να εκδώσετε το βιβλίο σας, (μυθιστόρημα, επιστημονικό, χόμπι, εξειδικευμένο, προσωπικά σας βιώματα, επαγγελματικό, παραμύθι για τους φίλους σας, μια ιστορία που δεν πρέπει να χαθεί), να είναι κατοχυρωμένο και να έχετε μόνο εσείς τα δικαιώματα του, να μοιράσετε λίγα αντίτυπα σε πελάτες σας, φίλους, συγγενείς, συνεργάτες σας. Δεν σας ενδιαφέρει η εμπορική διάθεση, και μπορείτε να παραδώσετε ένα αρχείο που θα εκτυπωθεί ως έχει.

  • 50 Αντίτυπα: (Έγχρωμο εξώφυλλο με velvet 300gr και πλαστικοποίηση / Ασπρόμαυρο εσωτερικό με samoua 80gr)
  • Καταχώρηση: ISBN

 

 

Όλα τα δικαιώματα, οι εκδοτικές (τίτλος, εξώφυλλο κλπ.) και οι εμπορικές αποφάσεις (τιμή, διάθεση, προβολή) ανήκουν στον συγγραφέα. Δεν έχετε καμία χρονική ή άλλη δέσμευση.

 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η εμπορική διανομή μέσω του δικτύου μας σας εξασφαλίζει:
Print On Demand: Δεν ξαναπληρώνετε για την παραγωγή αντιτύπων που θα πωληθούν μέσω βιβλιοπωλείων ή e-shops.
Ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα στην αγορά.
Πανελλαδική κάλυψη.

 

Έχετε μεγαλύτερα σχέδια;

Σε όλα τα πακέτα μπορούν να προστεθούν εξειδικευμένες υπηρεσίες δημιουργικής επιμέλειας και γραφής, δημιουργικού εξωφύλλου, εικονογράφησης (για παιδικά παραμύθια), μετάφρασης, μετατροπής σε e-book, διαφήμιση σε google (για εξειδικευμένα επιστημονικά βιβλία), μετάφρασης, ανάρτησης στην Αpple iBooks, Amazon και στα διεθνή ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, υπηρεσίες προβολής σε sites βιβλιόφιλων, καθώς και σε ραδιόφωνο, ή έντυπο. Ρωτήστε μας για οτιδήποτε άλλο θέλετε.

 

*Για βιβλίο 128 σελίδων, σχήμα 14Χ20,5cm, Έγχρωμο εξώφυλλο με velvet 300gr και πλαστικοποίηση / Ασπρόμαυρο εσωτερικό με samoua 80gr

 

Oι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 6%.

Βρήκες το πακέτο που σου ταιριάζει;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και δώσε μας την ευκαιρία να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ