Προβολή

ΠΡΟΒΟΛΗ

Από 500€ τώρα μόνο 349€

 

Σε ποιόν ταιριάζει: Ξεκινάτε τώρα και θέλετε να προβάλετε το βιβλίο σας και τον εαυτό σας σωστά. Ή έχετε ήδη εκδώσει το βιβλίο σας, αλλά θέλετε να το προβάλετε καλύτερα, περισσότερο, ξανά.

 

  • Internet & social media: Δημιουργία web page + e-shop landing page + FB page + 1 ώρα consulting
  • Διαφήμιση:  Διαφημιστική καμπάνια 1 μήνα στο facebook σε στοχευμένο κοινό χιλιάδων αναγνωστών + Αποστολή email σε groups και σε 2000 αναγνώστες + Διαγωνισμός και ενημέρωση groups βιβλιόφιλων

 

 

Όλα τα δικαιώματα, οι εκδοτικές (τίτλος, εξώφυλλο κλπ.) και οι εμπορικές αποφάσεις (τιμή, διάθεση, προβολή) ανήκουν στον συγγραφέα. Δεν έχετε καμία χρονική ή άλλη δέσμευση.

 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η εμπορική διανομή μέσω του δικτύου μας σας εξασφαλίζει:
Print On Demand: Δεν ξαναπληρώνετε για την παραγωγή αντιτύπων που θα πωληθούν μέσω βιβλιοπωλείων ή e-shops.
Ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα στην αγορά.
Πανελλαδική κάλυψη.

 

Έχετε μεγαλύτερα σχέδια;

Σε όλα τα πακέτα μπορούν να προστεθούν εξειδικευμένες υπηρεσίες δημιουργικής επιμέλειας και γραφής, δημιουργικού εξωφύλλου, εικονογράφησης (για παιδικά παραμύθια), μετάφρασης, μετατροπής σε e-book, διαφήμιση σε google (για εξειδικευμένα επιστημονικά βιβλία), μετάφρασης, ανάρτησης στην Αpple iBooks, Amazon και στα διεθνή ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, υπηρεσίες προβολής σε sites βιβλιόφιλων, καθώς και σε ραδιόφωνο, ή έντυπο. Ρωτήστε μας για οτιδήποτε άλλο θέλετε.

 

Βρήκες το πακέτο που σου ταιριάζει;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και δώσε μας την ευκαιρία να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ