Επαγγελματικό

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

Από 800€ τώρα μόνο 499€

 

Σε ποιόν ταιριάζει: Σας ενδιαφέρει η εμπορική διάθεση του βιβλίου, αλλά δεν έχετε πολλά χρήματα για να ξεκινήσετε. Θα παρουσιάσετε οι ίδιοι το βιβλίο σας στον στενό ή ευρύτερο κοινωνικό κύκλο σας. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορείτε να επεκταθείτε και σε υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης. Είναι σημαντικό να γίνει το χειρόγραφό σας προϊόν που μπορεί να πωληθεί (δηλαδή να γίνει σελιδοποίηση και εξώφυλλο). Αυτό το πακέτο σας δίνει επιλογές: να μπορείτε να διαθέσετε εμπορικά το βιβλίο σας σε βιβλιοπωλεία και e-shop και να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε, χωρίς να ξαναπληρώσετε ή να βγάλετε παραπάνω αντίτυπα αργότερα για να τα πουλήσετε μόνος σας.

 

  • 100 Αντίτυπα: (Έγχρωμο εξώφυλλο με velvet 300gr και πλαστικοποίηση / Ασπρόμαυρο εσωτερικό με samoua 80gr)
  • Καταχώρηση: ISBN, BIBLIONET, ESHOPS
  • Εκδοτικό ατελιέ (Σελιδοποίηση, εξώφυλλο και λοιπές υπηρεσίες. Κάνουμε το χειρόγραφό σας έτοιμο βιβλίο)
  • Internet, social media: Δημιουργία web page, e-shop, landing page, fb page +1ώρα consulting
  • Εμπορική διανομή: Αναλαμβάνουμε την πώληση, την αποστολή και την είσπραξη μέσω συνεργαζόμενων eshop με ποσοστά για σας μεγαλύτερα του 40%, σε ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 10,00 €.
  • Print on demand: Δεν πληρώνετε για την προπαραγωγή αντιτύπων που θα πωληθούν μέσω βιβλιοπωλείων ή e-shops.

 

 

Όλα τα δικαιώματα, οι εκδοτικές (τίτλος, εξώφυλλο κλπ.) και οι εμπορικές αποφάσεις (τιμή, διάθεση, προβολή) ανήκουν στον συγγραφέα. Δεν έχετε καμία χρονική ή άλλη δέσμευση.

 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η εμπορική διανομή μέσω του δικτύου μας σας εξασφαλίζει:
Print On Demand: Δεν ξαναπληρώνετε για την παραγωγή αντιτύπων που θα πωληθούν μέσω βιβλιοπωλείων ή e-shops.
Ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα στην αγορά.
Πανελλαδική κάλυψη.

 

Έχετε μεγαλύτερα σχέδια;

Σε όλα τα πακέτα μπορούν να προστεθούν εξειδικευμένες υπηρεσίες δημιουργικής επιμέλειας και γραφής, δημιουργικού εξωφύλλου, εικονογράφησης (για παιδικά παραμύθια), μετάφρασης, μετατροπής σε e-book, διαφήμιση σε google (για εξειδικευμένα επιστημονικά βιβλία), μετάφρασης, ανάρτησης στην Αpple iBooks, Amazon και στα διεθνή ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, υπηρεσίες προβολής σε sites βιβλιόφιλων, καθώς και σε ραδιόφωνο, ή έντυπο. Ρωτήστε μας για οτιδήποτε άλλο θέλετε.

 

*Για βιβλίο 128 σελίδων, σχήμα 14Χ20,5cm, Έγχρωμο εξώφυλλο με velvet 300gr και πλαστικοποίηση / Ασπρόμαυρο εσωτερικό με samoua 80gr

 

Oι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 6%.

Βρήκες το πακέτο που σου ταιριάζει;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και δώσε μας την ευκαιρία να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ