Ημερίδα για το μέλλον του βιβλίου από εκδόσεις mamaya

Ημερίδα για το μέλλον του βιβλίου από εκδόσεις mamaya

Ο κόσμος μαζεύτηκε από νωρίς στο Polis Art Cafe για να ξεκινήσει μια πολύ ωραία παρουσίαση που εξελίχθηκε σε μια ζεστή και ενημερωτικού χαρακτήρα κουβέντα.

Ο συγγραφέας και εκδότης Χρήστος Κασκαβέλης και ο social media strategist Κωνσταντίνος Κορίκης μοιράστηκαν με τον κόσμο τις εμπειρίες τους και γνώση από τη δραστηριοποίησή τους μέχρι σήμερα, στο χώρο του βιβλίου και της διαφήμισης, στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Νέες τάσεις και υποσυνείδητοι μηχανισμοί, γίγαντες και νάνοι της διεθνούς αγοράς, αυτοέκδοση και προσωπική ενασχόληση με τις νέες τεχνολογίες ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

 

 

Αφορμή, το ξεκίνημα της νέας πλατφόρμας youpub.gr, μιας πλατφόρμας αυτοεκδόσεων που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όποιον επιθυμεί να εκδώσει περιεχόμενο, από τη δημιουργία μέχρι προβολή και διακίνηση.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι πως όλα είναι δυνατά και πιο εφικτά σήμερα από ποτέ.

Ο άνθρωπος στις ημέρες μας έχει τόσες πολλές επιλογές στα χέρια του και είναι σε θέση μέσα απο την ορθή χρήση της τεχνολογίας να δημιουργήσει και να μοιραστεί ότι περιεχόμενο πιστεύει πως μπορεί να ωφελήσει το κοινό αν γνωρίζει.

 

 

Στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή  και πιο συγκεκριμένα στον παγκόσμιο αγοραστικό ιστό που προσφέρει η Amazon, μια μεγάλη πλειοψηφία των βιβλίων που κυκλοφορούν αποτελούν αυτοεκδόσεις, ενώ ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να αντιλαμβάνεται τα οφέλη που ενέχει όταν παίρνει τη δύναμη των αποφάσεων στα χέρια του.

Η ημερίδα έχει καταγραφεί και σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε βίντεο τα όσα συζητήθηκαν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα https://youpub.gr

 

 

Δείτε και το βίντεο από την ημερίδα εδώ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *